De ce un blog despre sănătate mentală?

Menirea acestui blog se doreşte a fi aceea de a crea un spaţiu prietenos de discuţii pe teme ce ţin de sănătate mentală. Oricine are ceva de spus în acest larg domeniu, fie că este o persoană ce are o problemă psihologică, fie că este specialist sau amator pasionat, este invitat să o dezbată aici, in acest spaţiu impersonal în care sper să putem pune o cărămidă la ceea ce numim cultură psihologică.

vineri, 14 noiembrie 2008

O zi mohorata

M-am hotarat sa fac ceva ce multi prieteni ar considera impotriva naturii mele: sa-mi fac un blog. Au aparut indoielile, framantarile..cine-mi va citi gandurile cu chip de pixeli?; am ceva de spus, am dreptul sa-mi strig gandurile in gura mare? Nu am raspuns deocamdata la toate astea. De felul meu, sunt o fiinta retrasa si ma impac destul de bine cu momentele mele de singuratate. Nu am exercitiul discursului public si nu mi-am definit o etica a blogului. Dar m-am gandit sa indraznesc, sa las creionul tocit si hartia, sa abandonez nostalgiile altor vremuri si sa fiu din cand in cand omul timpurilor mele. Si cred ca in timp voi gasi tonul potrivit, poate mai impersonal decat cel de acum.
Si iaca, cu soarele in bat si inima la spinare am pornit sa fac ocolul lumii (virtuale)..Merg, Stau,Stau, Merg, A merge continuu e un alt mod de a sta pe loc.

Niciun comentariu: